Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Tlf: 2999 3486Ny Gammelsø Bed & Breakfast - Stedet som både voksne og børn synes om og gerne vender tilbage til

Galleri
Nygammelsø B&B
Galleri
Selskabslokale / forsamlingshus til max. 60 personer, Damsholte Observatorium ligger i haven
Galleri
Udenomsaktiviteter
Beskrivelse

NyGammelsø B&B er ikke som andre B&B. Der er ligesom en behagelig afslapning over stedet, og både børn og voksne falder hurtigt til.

Ejerne af NyGammelsø (Anne Grete og  Jens Henrik Olsen) har tidligere haft et landbrug. Men i oktober år 2000 købte de et nedlagt plejehjem, som hed Gammelsø. Efter overtagelsen valgte de at kalde stedet for NyGammelsø.  De kan bl.a. tilbyde:

ophold på deres dejlige B&B for kortere eller længere tid.

Her kan du slappe af sammen med familien og lade batterierne op. Har du lyst til at prøve noget anderledes, så kan du overnatte i shelters hos Nygammelsø B&B. Du kan også få lov til at slå dit eget telt op.

Et selskabslokale / "forsamlingshus"  med plads til max.  60 personer.

Der er mange fordele ved at holde sin fest i et festlokale. Først og fremmest så slipper du for roderiet der hjemme. Dernæst slipper du for at gøre rent både før og efter festen. På den måde  så kan du udelukkende koncentrere dig  om din fest. Såfremt du ønsker at benytte lokalet som forsamlingshus, så skal du selv sørge for det forskellige. NyGammelsø står gerne for aktiviteter som møder, kurser, kaffeselskaber og lignende.

Mange forskellige udenomsaktiviteter

NyGammelsø er officielt Pausested for vandreruten Camønoen, samt cykelruterne Berlin-København og Østersøruten med mulighed for at købe mad og drikke samt madpakker. Besøg nogle af de berømte gravhøje på Vestmøn. Besøg den storslåede Møns klint . Hvis du mere er til kirker, så besøg Fanefjord kirke, som er kendt for sine mange kalkmalerier.  Der findes også Damsholte Kirke, hvor det  indre af kirken er domineret af søjler. Tag en rejse tilbage i tiden - besøg Thorsvang Samlermuseum. Der findes noget så specielt som et observatorium beliggende i haven hos NyGammelsø - Damsholte Observatorium. 

Firmanavn og adresse

Nygammelsø Bed and Breakfast

v/Anne Grete og Jens Henrik Olsen

Grønsundvej 251, Damsholte

4780 Stege

Kontaktinfo

 

phone 30x30   +45 23 45 43 99
 mail 30x30  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 webpage 30x30  Hjemmeside Nygammelsø B & B
 form 30x30 Kontakt findes på alle deres sider på deres hjemmeside
 facebook 30x30  Facebook

 

Find vej