Galleri

Udlejningsscooter.jpgIndehaveren_af_Rehab_Service_Sjaelland.jpgHurtig_og_effektiv_service.jpgSeng.jpgScooteren_City_Elf_til_2_personer.jpgTrailer_til_en_elscooter.jpgToilet_og_bad.jpg
 

Vekseltrykmadras.jpgLevado_Lejringspuder.jpgLadcykel_Klassisk.jpgGlidelagen_med_haandtag.jpg
 

El_scooter.jpgRampe.jpgRollator.jpgRejsekuffert_Molift.jpgPersonloefter_eller_stloefter.jpgEl_koerestol.jpgRejselift_Molift_150_fra_Etac.jpgVaerksted.jpgKoerestol_manuel.jpg
 

Beskrivelse

Hvem er vi?
Med 20 års erfaring indenfor Rehabområdet, så kan vi give kvalificeret rådgivning og vejledning omkring udstyr til handicappede. Vi både udlejer og sælger handicapudstyr. Vi har en bred kundeskare, som omfatter kommunernes hjælpemiddeldepoter, bofællesskaber, ældrecentre og private overalt på Sjælland og øerne.

Vores produksortiment:

Udlejning

Elscootere, trailer med plads til én elscooter, el-kørestole, manuelle kørestole, badebænk, toiletstol med kip. og nakkestøtte, toiletstol med / uden hjul, toiletforhøjer - også fritstående, hospitalssenge inklusiv standard madras, rollator, personløfter eller ståløfter, rejselift - Molift 150 fra Etac, transportkuffert til Molift, ramper - flere typer.

Salg fra webshop

Reservedele, tilbehør som terapiborde til kørestole med mere, toilet & bad som den kombinerede bade og toiletstol, kørestolspuder & diverse textilvarer, diverse produkter som pedaltrænere, vekseltrykmadrasser, rollatorer, transfer produkter som glidelagner med håndtag, kørestole, ramper, Levabo produkter, batterier og ladere, el-scootere, Benzin scootere, AM - Ladcykler.

Har du brug for service og vejledning? 
Har du brug for service og vejledning, så står vi og vores kompetente personale til din rådighed. Vi er her for at hjælpe dig, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb hos os.

Kig ind på værkstedet, men ring først på 40 78 57 17, så du er sikker på, at vi er til stede
Vores værksted ligger på Maglemølle 6B, 4700 Næstved. Her kan du få hjælp til reparation af dit hjælpemiddel eller komme ind til en snak.

Kig ind i vores udstilling
I vores udstilling, kan du se et stort udvalg af forskellige hjælpemidler. Her kan du også komme og prøve en el-scooter, en el-cykel eller gå en tur med en rollator.
I udstillingens åbningstid er der altid professionel hjælp og vejledning, så du kommer hjem med det produkt, der passer bedst til dig og dine behov.

Udstillingen har fast åbent hver torsdag fra 14 - 17:30 på Maglemølle 6B, 4700 Næstved.
Hvis du ønsker at få en snak om et produkt eller en prøvetur, åbner vi gerne efter aftale. Ring blot til Kenneth på 40 78 57 17

Firmanavn og adresse

Rehab Service Sjælland

Maglemølle 6B
4700 Næstved

Hjemmeside.jpg
 

Telefonnr.
mailadresse
hjemmeside
Facebook
Webshop
Udlejning

+45 40 78 57 17
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rehab Service Sjælland
Rehab Service Sjælland
Rehab Service Sjælland
Rehab Service Sjælland

Facebook.jpg

Åbningstider
på telefon

Butik / showroom

Mandag: 6.00 - 18.00
Tirsdag:  6.00 - 18.00
Onsdag: 6.00 - 18.00
Torsdag: 6.00 - 18.00
Fredag:  6.00 - 18.00
Lørdag:  9.00 - 15.00
Søndag: 9.00 - 15.00

Torsdag : 14.00 - 17.30
Og efter aftale

 
Webshop.jpg

Find vej