Galleri cykler

Datablade cykler

El ladcykel Premium, El Ladcykel Superior, El ladcykel Ultimate Curve, Senior El handicapcykel, Lowrider El ladcykel

 El ladcykel DeluxeLetvægt Christiania cykelLetvægt klassisk ladcykelBørne ladcykel

Galleri tilbehør

Se yderligere tilbehør hos leverandøren her

Datablade tilbehør

Datablad cykeltrackerDatablad 2 og 3 punkts selepuderDatablad 3 punkts seleDatablad 6 børns ladvogn

Datablad Abus KædelåsDatablad babysædeDatablad baglås fra AXA / BastaDatablad Garage / regnslag

Datablad_hundelemDatablad hundesnor beslagDatablad kantlister ladvogne

Datablad kopholderDatablad lammeskindspudeDatablad mini lygtesæt 

Beskrivelse

Hvem er vi?
Med mange års erfaring med AM ladcykler, så kan vi give kvalificeret rådgivning og vejledning omkring disse cykler. Vi sælger et bredt sortiment af AM ladcykler samt diverse tilbehør. Vi har en bred kundeskare, som bl.a. omfatter kommunernes hjælpemiddeldepoter, bofællesskaber, ældrecentre og private overalt på Sjælland og øerne.

Vores produksortiment indenfor AM ladcykler:

EL LADCYKEL ULTIMATE CURVE MED HYDRAULISKE BREMSER FOR OG BAG     EL LADCYKEL Ultimate Curve

Hvis du vil have den ultimative elektriske ladcykel – den entusiasterne ville vælge – er vores El Ladcykel Ultimate Curve i “Slim design” det helt rigtige valg. Cyklen er med det nye Anti-Tilt system og med TEKTROs hydrauliske skivebrems-system på både for- og baghjul. Med dette bremsesystem får du meget mindre vedligeholdelse og minimerer brugen af håndkræfter, når du bruger bremsehåndtagene. Desuden har bremserne også det nyeste elektriske auto-motor-stop system. Med vores El Ladcykel Ultimate Curve model får du også 3 stærke antipuncture dæk, så du minimerer risikoen for punkteringer. Denne kvalitets-ladcykel der er samlet på vores danske fabrik er med en kraftig motor, der kan håndtere op til 60 km med det medfølgende 13 Ah batteri på en fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har et nemt og brugervenligt betjeningsdisplay, som alle vil være bekendt med på sekunder.

Specifikationer: se datablad lige under billederne af ladcyklerne

EL LADCYKEL DELUXE MED HYDRAULISK FRONTBREMSESYSTEM  El ladcykel Deluxe
Hvis du vil have den ultimative elektriske ladcykel, er vores El Ladcykel Deluxe det helt rigtige valg. Med TEKTROs hydrauliske frontbremsesystem får du meget mindre vedligeholdelse og et verdensberømt mekanisk system, som automatisk minimerer brugen af håndkræfterne, når du bruger bremsehåndtagene. Med vores El Ladcykel Deluxe model får du også 3 stærke anti-punkteringsfri dæk, så du undgår besværet med punkteringer. Kvalitets ladcyklen der er samlet på vores Dansk fabrik er med en kraftig motor, der kan håndtere op til 40 km på en fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har en nem og brugervenlig betjeningsdisplay, som alle vil være bekendt med i sekunder.

Specifikationer: se datablad lige under billederne af ladcyklerne.

EL - Senior - Handicap cykel, 2 baghjul   EL Senior Handicap cykel

Dansk bygget kvalitets El Handicapcykel med en støjsvag kraftig hjælpemotor, som kan klare op til 40 km på en fuld opladning (OGSÅ I FROSTVEJR). Med et gennemprøvet design der altid står stabilt og sikkert på vejen, uanset vejr og vejforhold. Naturligvis med lav indstignings- højde, medfølgende stor kurv samt brugervenligt betjeningsdisplay, som alle hurtigt vil være fortrolige med. Det naturlige valg for dig der ønsker en meget let handicapcykel med øget kontrol og ekstra balancestøtte. Handicapcyklen bygges på AM Cyklers egen fabrik i Veksø.

Specifikationer: se datablad lige under billederne af ladcyklerne.

EL -ladcykel LOWRIDER med Skivebremser/kabel     EL ladcykel LOWRIDER

Den elektriske ladcykel til dem der ønsker et mere sporty og aerodynamisk look.

Specifikationer: se datablad lige under billederne af ladcyklerne.

EL - LADCYKEL PREMIUM MED SKIVEBREMSER     EL LADCYKEL PREMIUM

Ønsker du lidt ekstra og mindre vedligeholdelse på din El ladcykel, er vores Dansk samlede Premium El Ladcykel med skivebremser det perfekte valg for dig. Bremserne er fra Promax, som er en velkendt og erfaren bremseleverandør. Kvalitet El ladcyklen er med en kraftig motor fra japanske Dapu, der kan håndtere op til 40 km. på fuld batteriopladning (også om vinteren). Cyklen har en nem og brugervenlig betjeningsdisplay, som alle vil være bekendt med i sekunder. Medfølgende er naturligvis masser af ekstra udstyr.

Specifikationer: se datablad lige under billederne af ladcyklerne.

EL - LADCYKEL SUPERIOR   EL LADCYKEL SUPERIOR

Dansk samlet kvalitets El Ladcykel med en kraftig motor, som kan klare op til 40 km på en fuld batteriopladning (OGSÅ I FROSTVEJR). Cyklen har et nemt og brugervenligt betjeningsdisplay, som alle vil være fortrolige med efter få sekunder. El Ladcyklen gør den daglige cykeltur til en leg, uanset vejrforhold. Med i prisen medfølger naturligvis masser af godt ekstra udstyr.

Specifikationer: se datablad lige under billederne af ladcyklerne.

LADCYKEL KLASSISK     LADCYKEL Klassisk

Dansk bygget letvægts klassisk ladcykel med kraftig stål-/alu konstruktion, lav indstigningshøjde og den meget stærke transportkasse gør at sikkerhedsniveauet er i top. Vores klassiske ladcykel er udstyret med dobbelt håndbremse system med kraftige kvalitets Tekro Aries disc/skive frontbremser samt parkeringsbremse som gør, at ladcyklen altid står sikkert på sine 3 hjul på farten eller parkeret. Ligeledes udstyret med mærkevarer gear fra Shimano, hvilke gør at du nemt kommer rundt med børn i ladet. Med denne klassiske ladcykel får du den positive motion uden sved på panden.

Specifikationer: se datablad lige under billederne af ladcyklerne.

LADCYKEL Christinia model light/letvægt    Ladcykel Christinia model

Vores dansk byggede letvægts Christianiacykel har en kraftig stål-/alukonstruktion og naturligvis lav indstigningshøjde som sammen med den meget stærke transportkasse gør, at sikkerheds- niveauet er i top. Den er udstyret med dobbelt håndbremse system med kraftige Tekro Aries disc/skive frontbremser samt parkeringsbremse som gør, at cyklen altid står sikkert på sine hjul på farten eller parkeret. Med de gode Shimano gear på cyklen får du den dejlige motion uden sved på panden selv med et tungt læs i kassen. 

Specifikationer: se datablad lige under billederne af ladcyklerne.

BØRNELADCYKEL     Ladcykel til boern

Skal dine børne have den unikke gave, så er vores dansk designet og bygget børne ladcykel med kraftig stål-/alu konstruktion og lav indstigningshøjde, den helt rigtig løsning. Vores børne ladcykel er udstyret med en god bagbremse som er nemme for børn at bruge. Både styr og sadel kan nemt ændres i højden så børn i mange aldre kan anvende børne ladcyklen. Cyklen passer børn fra ca. 3 til ca. 7 år. Børneladcyklen er bygget på AM Ladcyklers egen fabrik i Veksø.

Specifikationer: se datablad lige under billederne af ladcyklerne.

Har du brug for service og vejledning til din AM ladcykel? 
Har du brug for service og vejledning, så står vi og vores kompetente personale til din rådighed. Vi er her for at hjælpe dig, og det er vigtigt for os, at du er tilfreds med dit køb hos os.

Kig ind på værkstedet, men ring først på 40 78 57 17, så du er sikker på, at vi er til stede
Vores værksted ligger på Maglemølle 6B, 4700 Næstved. Her kan du få hjælp til reparation af din AM ladcykel eller komme ind til en snak.

Adresse

Rehab Service Sjælland

Maglemølle 6B
4700 Næstved

Telefon
mailadresse
hjemmeside
Facebook
Webshop
Udlejning

+45 40 78 57 17
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Rehab Service Sjælland
Rehab Service Sjælland
Rehab Service Sjælland
Rehab Service Sjælland

 

Åbningstider
på telefon 4078 5717Åbningstider Værksted
Butik / showroom

Ring gerne først, da vi kan være på kunde-besøg

Mandag: 6.00 - 18.00
Tirsdag:  6.00 - 18.00
Onsdag: 6.00 - 18.00
Torsdag: 6.00 - 18.00
Fredag:  6.00 - 18.00
Lørdag:  9.00 - 15.00
Søndag: 9.00 - 15.00

Mandag: 7.00 - 18.00
Tirsdag:  7.00 - 18.00
Onsdag: 7.00 - 18.00
Torsdag: 7.00 - 18.00
Fredag:  7.00 - 18.00
Lørdag:  Kun efter 
telefonisk aftale
Søndag: Kun efter 
telefonisk aftale

Find vej