Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Tlf: 2999 3486Tjørnemosegård - har julerier året rundt - kig forbi

Galleri
Beskrivelse

Tjørnemosegårds julemarked kan besøges hele året.

Er du en inkarneret julefan, som bare ikke kan få nok af julen? Så har du muligheden for at komme på julemarked hele året hos Tjørnemosegårds julemarked.  Blandt alle de mange julerier, vil vi gerne fremhæve:

Bramming Kravlenisser  Bramming kravlenisser2

Er den nostalgiske kravlenisse, som du kan genkende fra julepynten hos dine besteforældre.

Bramming figurnisser  Bramming figurnisser

 Bramming figurnisse leder tankerne hen på gamle dage. Bramming Figurnisse kan være med til at lære unge mennesker, at julepynten ikke behøver at være elektrisk lys og glitter, Bramming nissen er indbegrebet af gamle dage.
Julius nissen Nisse gemmer sig bag et brdt

Julius nissen har til trods for sin unge alder på 20 år vundet vore julehjerter med sit dejlige smil og glade øjne. Som alle andre nisser, så elsker Julius nissen at drille mennesker og nisser.

Julelys i stearin    julelys i stearin

Julehyggen indfinder sig hurtigt, når duften af julelys breder sig.

Kalenderlys   Kalenderlys

Traditionen med kalenderlyset er forholdsvis ny. Vores tradition med at tælle dagene ned med et kalenderlys skyldes, at man tidligere plejede at lave et mærke i et træstykke for hver dag i december frem til og med den 24. december.

Gammeldags julekalendere uden slik   Julekalender gammeldags uden slik

 Vi har et varieret udvalg af gammeldags julekalendere.

Julespil til hele familien    Jule billede bingo

Vi kan f.eks tilbyde jule billed bingo, nissemor med slag i, jule billedlotteri og meget andet.

Juledelikatesser     Mjoed og andre drikkevarer

Vi har mange delikatesser, som ofte er hjemmelavede. Vi tilbyder f.ek nyslynget honning både med og uden kanel, mjød, likør, og æblemost. Vi sælger også gavekurve med vore egne produkter.

Trædukken Nøddeknækkeren     Noeddeknaekker soldater

Den tyske romantiske forfatter E. T. A. Hoffmann skrev eventyret om nøddeknækkeren og musekongen i Berlin i 1816. Dumas den ældre lavede sin version af historien i 1844, som i 1892 blev iscenesat med musik af Tjajkovskij samt koreografi af balletmester Marius Petipa. Børneballetten Nøddeknækkeren har, siden den blev uropført i 1892 i St. Petersborg, været elsket af børn og voksne.

Påklædning til jul    Juletj

Hvis du ønsker at være julepåklædt så kan du også finde dette i vores butik. Vi tilbyder f.eks. julesweatere, strikkede julehuer, julestrømper, julemanchetknapper, juleøreringe og julebutterfly.

Julehonningen     Honning med smag

Vores honningbehandling foregår med størst mulig hensyntagen til miljøet.Udover at holde slyngningerne for sig, så de forskellige blomsterarter ikke bliver blandet, laver vi også honning med smag, selvfølgelig med rene naturprodukter. Med disse kombinationer har vi har et meget stort udvalg af honning, alle med deres egen karakteristiske smag.

Prøv f.eks. den milde rapshonning, den kraftige sensommerhonning, eller den populære nøddeguf, som er honning tilsat hasselnøddepasta.

Juletræer    Normannsgraner

Vores juletræer kommer fra vores granplantage, der ligger lige op til gården. Granplantagen består primært af Normannsgran men indeholder også Rødgraner. Der bliver plantet nye juletræer hvert år. Der er derfor både store og små juletræer, og de bliver alle passet med stor omhu, så de holder deres facon.

Vil i fælde jeres eget træ, er dette også muligt. Vi har saven, så i skal medbringe jer selv, og fornuftigt fodtøj.

Pyntegrønt    Pyntegrn

Vi klipper pyntegrønt, som tages direkte hjem fra vore andre plantager. På den måde kan du være sikker på, at det pyntegrønt, som du køber hos os, altid er frisk.

Udover Nordmannsgran og Nobilis, sælger vi mange andre typer pyntegrønt i håndbundter, bl.a. Kryptomeria, Blød enebær, Hønseben, Buxbom m.m.

De julevarer, som vi har præsenteret dig for indtil videre, er kun et lille udvalg af de julevarer, som findes i vores butik.

Tag derfor hele familien med og besøg Tjørnemosegård. Fra 1. december tænder vi op for gløggen, og de sidste weekender op til jul plejer der at ske lidt forskelligt. Bl.a. vil julemanden komme på besøg, børnene kan blive malet af en ansigtsmaler, og meget andet.

BEMÆRK VORE FAMILIEVENLIGE ÅBNINGSTIDER. SOM ER ALLE UGENS DAGE FRA  KL.10 - 17.

Vi byder velkommen til Tjørnemosegård.

Firmanavn og adresse

Tjørnemosegård

Kom og besøg vor udstilling

Kostervej 51
4780 Stege

Kontaktinfo

 

phone 30x30  2532 0061 /6160 9270
 mail 30x30 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 webpage 30x30 Tjørnemosegård
 form 30x30  
 facebook 30x30  Facebook
Åbningstider

Mandag: 10 - 17

Tirsdag: 10 - 17

Onsdag: 10 - 17

Torsdag: 10 - 17

Fredag: 10 - 17

Lørdag: 10 - 17

Søndag: 10 -17

 

Find vej