Galleri

Lager_af_skind.jpgMinkskind.jpgfarvede_pelse.jpgPelse.jpg

 

Pelshatte.jpgPelsfrakke_forfra.jpgForskellige_anvendelsesmuligheder3.jpgPelsfrakke_bagfra.jpgSkindhandsker.jpgPelskasket.jpg

Pelspjaekkert.jpgPelsfrakke.jpgSkind_tegneboeger.jpgPelsfrakke_med_krave.jpgPelikangaarden.jpgPels_gr.jpg

Nglepunge_og_andet.jpgPunge.jpgLuffer.jpgTasker.jpg

Beskrivelse

Baggrund for Pelikan Pels ejet af buntmagermester Finn Agger

Buntmager Finn Agger, som i forvejen ejede 2 læderbutikker, købte i 1994 butikken Pelikan læderhandel og døbte sine øvrige 2 butikker om til Pelikan Læderhandel. Finn Agger valgte senere at vende tilbage til sit oprindelige håndværk som buntmager og tog navnet Pelikan med. Igennem årene har Finn Agger drevet pelsbutikker i København og Charlottenlund. Dermed har han opnået en meget stor ekspertise med buntmageri og pelshandel. Finn Agger har idag et pelsfirma på Møn hvor han servicerer kunder i alt indenfor pelse.

Pelikan Pels tilbyder

Alt i nye pelse og tilbehør  Pelse
Med over 58 års erfaring i fremstilling af pelse, kan vi lave alt indenfor pels. Vi bruger de gamle håndværksmæssige traditioner, når vi fremstiller pelse på vores eget værksted. Vi er dygtige buntmagere tilkendt medalje i svendestykket. Det har det danske folk nydt godt af igennem årene.

Omsyning og redesign af Pelse   Pelspjaekkert

Vi kan trylle med din pels.

Kom til os, hvis du er træt af din gamle pels. Vi har fagfolkene, der kan råde og vejlede dig om den helt indlysende løsning for netop dig og din pels. Vi fortæller dig også, hvis en omsyning/redesign ikke kan betale sig. Når vi omsyr/redesigner din pels, så er det et stort arbejde, der går igang. Vi skiller din pels ad for derefter at sy den sammen igen. Arbejdet er stort set det samme som med en ny pels. Pelsen må derfor ikke være ældre end 15 år. Du får også fagmandens garanti for veludført arbejde med i købet. Hos Pelikan Pels er gode råd og vejledning selvfølgelig gratis. Du bliver først opkrævet betaling, hvis du ønsker, at vi udfører et stykke arbejde.

Reparation af pelse
Er du godt tilfreds med din nuværende pels, men trænger den til at blive repareret, så giver vi gerne et tilbud på reparationen.

Opbevaring af din pels i pelsbox
Vore pelse drager normalt på sommerferie i PELSBOX, som er Danmarks største og bedste kølehus til pelse. PELSBOX opbevarer pelsene under den rette luftfugtighed og temperatur. Vi har en aftale med PELSBOX om, at vi kan indlevere vore kunders pelse i tidsrummet 15. marts til 15. juni. Under opbevaringen kan vi klare forskellige serviceopgaver på din pels, og vi kan tilbyde at få renset din pels.

Slåede bælter / slåede knapper
Vi har gennem årene lavet slåede bælter til de kongelige og til det kongelige teater. Derudover så har mange teatre samt skrædderier nydt godt af vores kunnen indenfor slåede bælter. Ønsker du dig brændende et unikt slået bælte, så ring eller send en stofprøve. Vi sælger også engros til virksomheder med CVR nr.

Lædervarer   Tasker
Vi handler også med forskellige Lædervarer som tasker, punge, nøglepunge med mere.

Ekspedition efter aftale.

Med venlig hilsen

Finn Agger

Firmanavn og adresse

Pelikan Pels
v/Buntmagermester

Holmemosevej 9, Pollerup
4780 Stege

Pelsfrakke_med_krave.jpg

Telefonnr.

 2240 1985

 

Mail:
Hjemmeside:
Facebook:

 

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Buntmageren.dk
Buntmagermester

Pelspjaekkert.jpg

Åbningstider

Mandag: Efter telefonisk aftale
Tirsdag: Efter telefonisk aftale
Onsdag: Efter telefonisk aftale
Torsdag: Efter telefonisk aftale
Fredag:  Efter telefonisk aftale
Lørdag: Efter telefonisk aftale
Søndag: Efter telefonisk aftale
Helligdage: Lukket

Pelikan.jpg

Find vej