Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Tlf: 2999 3486Buntmagermesteren - Reparerer og forandrer din pels

Galleri
Beskrivelse

Baggrund for Pelikan Pels ejet af buntmagermester Finn Agger

Buntmager Finn Agger, som i forvejen ejede 2 læderbutikker, købte i 1994 butikken Pelikan læderhandel og døbte sine øvrige 2 butikker om til Pelikan Læderhandel. Finn Agger valgte senere at vende tilbage til sit oprindelige håndværk som buntmager og tog navnet Pelikan med. Igennem årene har Finn Agger drevet pelsbutikker i København og Charlottenlund. Dermed har han opnået en meget stor ekspertise med buntmageri og pelshandel. Finn Agger har idag et pelsfirma på Møn hvor han servicerer kunder i alt indenfor pelse.

Pelikan Pels tilbyder

Omsyning og redesign af Pelse   Pelspjaekkert

Vi kan trylle med din pels.

Kom til os, hvis du er træt af din gamle pels. Vi har fagfolkene, der kan råde og vejlede dig om den helt indlysende løsning for netop dig og din pels. Vi fortæller dig også, hvis en omsyning/redesign ikke kan betale sig. Når vi omsyr/redesigner din pels, så er det et stort arbejde, der går igang. Vi skiller din pels ad for derefter at sy den sammen igen. Arbejdet er stort set det samme som med en ny pels. Pelsen må derfor ikke være ældre end 15 år. Du får også fagmandens garanti for veludført arbejde med i købet. Hos Pelikan Pels er gode råd og vejledning selvfølgelig gratis. Du bliver først opkrævet betaling, hvis du ønsker, at vi udfører et stykke arbejde.

Reparation af pelse
Er du godt tilfreds med din nuværende pels, men trænger den til at blive repareret, så giver vi gerne et tilbud på reparationen.

Slåede bælter / slåede knapper
Vi har gennem årene lavet slåede bælter til de kongelige og til det kongelige teater. Derudover så har mange teatre samt skrædderier nydt godt af vores kunnen indenfor slåede bælter. Ønsker du dig brændende et unikt slået bælte, så ring eller send en stofprøve. Vi sælger også engros til virksomheder med CVR nr.

Lædervarer   Tasker
Vi handler også med forskellige Lædervarer som tasker, punge, nøglepunge med mere.

Ekspedition efter aftale.

Med venlig hilsen

Finn Agger

Firmanavn og adresse

Pelikan Pels

v/ Buntmagermester Finn Agger

Holmemosevej 9, Pollerup

4780 Stege

Kontaktinfo

 

phone 30x30   +45 2240 1985
 mail 30x30 Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 webpage 30x30 Buntmageren.dk
 form 30x30  Kontakt via hjemmeside
 facebook 30x30  Facebook
Åbningstider

Mandag: efter telefonisk aftale

Tirsdag: efter telefonisk aftale

Onsdag: efter telefonisk aftale

Torsdag: efter telefonisk aftale

Fredag: efter telefonisk aftale

Lørdag: efter telefonisk aftale

Søndag: efter telefonisk aftale

Helligdage: lukket

 

Find vej