Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Tlf: 2999 3486CL Polering - din alsidige vinduespudser

Galleri

{AG}Vinduespudsere/CLPolering/CLPolering_Web1{/AG}

{AG}Vinduespudsere/CLPolering/CLPolering_Web2{/AG}

{AG}Vinduespudsere/CLPolering/CLPolering_Web3{/AG}

Beskrivelse

Hvem er vi?
CL Polering er et seriøst service-firma, der tilbyder en række serviceopgaver til både erhvervslivet samt private. Vi rykker ud til både store og mindre opgaver på hele Sjælland, og vi laver altid et et godt stykke arbejde.

Se hvilke arbejdsopgaver vi udfører:

Vinduespudsning: 
Vinduespudsning er ikke raketvidenskab, men som fagmand kender CL Polering til nogle trick, der altid efterlader dine vinduer både udenfor og indenfor skinnende rene. CL Polering tilbyder også miljøbevidst vinduespudsning ved at bruge et rentvandsanlæg med renset vand. Med dette rentvandsanlæg kan CL Polering også tilbyde vinduespudsning med teleskopstænger i op til 18 meters højde.

Algebehandling af tag, fliser og træterasse:
Alger og mos på dit tag er en dårlig kombination, som med stor sandsynlighed vil nedbringe dit tags levetid. Dette skyldes, at alger og  mos holder på fugten, og dermed lægger dit tag under en fugtig dyne med råd til følge. Lad CL Polering rense dit tag for alger og du får forlænget tagets levetid og får et mere velplejet hus. Lad CL Polering give både dine fliser og træterrasse en gang algerens og få deres naturlige farve igen. Få derefter imprægneret både fliser og træterasse og slip for algerne.

Rengøring af solceller
Lad CL Polering rengøre dine solceller lige efter bogen. Solceller er ikke selvrensende, men skal rengøres for at fungere effektivt. Når dine solceller er rengjorte, så ungår du solformørkelse. Med rengøring af dine solceller får du 30% større ydeevne, og dit solcelleanlæg tjener sig hurtigere hjem.

Rengøring af fliser med flisepest
Er dine udendørsfliser blevet noget mørke i det, så har dine fliser måske fået flisepest. CL Polering tilbyder at fjerne flisepesten på en måde, der ikke skader fliserne. Når først flisepesten er fjernet, så kan CL Polering imprægnere fliserne, så du undgår flisepesten for fremtiden. OBS: Undgå at bruge en højtryksrenser på dine udendørs fliser for at fjerne flisepest, da det svækker fliserne, og dermed giver grobund for yderligere flisepest.

Haveservice
CL Polering tilbyder en bred vifte af haveservice:

• Forefaldende havearbejde
• Hækklipning
• Træfældning
• Stubfræsning
• Beskæring

Graffitirens
CL Polering er din fagmand til graffitirens. Vi kommer til både erhverv og privat, og vi tager både små og store opgaver.

Tagrenderens
CL Polering renser effektivt både tagrender og tilhørende nedløbsrør.

Naboaftaler
CL Polering tilbyder naboaftaler på alle vore produkter. Det vil sige, at hvis du og din nabo skal have lavet den samme type arbejde, så sparer CL Polering penge på kørslen. Dette lader vi komme vore kunder til gode.

Firmanavn og adresse

CL Polering

Nygade 5
4690 Haslev

{AG}Vinduespudsere/CLPolering/CLPolering_hjemmeside{/AG}

Telefonnr.
mailadresse
hjemmeside
Facebook 


26 28 93 11
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
CL Polering
Facebook

{AG}Vinduespudsere/CLPolering/CLPolering_Facebook{/AG}

Åbningstider

Mandag: 8.00 - 16.00
Tirsdag:  8.00 - 16.00
Onsdag: 8.00 - 16.00
Torsdag: 8.00 - 16.00
Fredag:  8.00 - 16.00

 

Find vej